Montage driepuntssluiting

Wij monteren de driepuntssluiting SKG***® in uw deur vanaf € 405,- inclusief veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en Mul-T-Lock cilinder met 3 sleutels.

afbeelding montage driepuntssluiting met specifiek frees gereedschap

Een veilig gevoel in uw eigen woning begint bij goed hang en sluitwerk door de vakman geplaatst.

Het plaatsen van een driepuntssluiting vraagt om specifiek frees gereedschap en de juiste ervaring met het monteren van driepuntssluitingen.
Het is daarom aan te raden een driepuntssluiting altijd door een slotenspecialist te laten plaatsen.

Wij zijn gespecialiseerd in het frezen en monteren van driepuntssluitingen in bestaande en nieuwe deuren. Dit geldt alleen voor houten deuren en houten kozijnen.
Vakkundig wordt uw driepuntssluiting in uw deur geplaatst.

Een inbraakwerende en goed sluitende deur is tegenwoordig geen luxe meer maar noodzaak, gezien de verontrustende cijfers van inbraken in Nederland.
Steeds meer mensen willen veilig wonen, maar missen de juiste middelen en kennis van zaken om op een juiste manier een driepuntssluiting te monteren.
Wij verzorgen de montage van de driepuntssluiting SKG***®, SKG**® of SKG***® cilinder met inboorbeveiliging en veiligheidsbeslag SKG***® met kerntrekbeveiliging. Samen een ijzersterk geheel. Kerntrekbeveiliging houdt in dat uw cilinder niet uit het slot getrokken kan worden en dat uw deur dus goed beveiligd is!

Onze prijzen op de website zijn gebaseerd op enkele stompe houten deuren. U kunt dit direct op de site berekenen en inplannen. Daarbij vragen wij u om uw deurdikte op te geven. Uw deurdikte is van belang voor de lengte van de cilinder en het veiligheidsbeslag. De prijs voor uw driepuntssluiting wordt hierop berekend.

Een driepuntssluiting in uw dubbele deur plaatsen is ook mogelijk. Hiervoor kunt u een aparte afspraak maken en wij komen graag bij u langs om een offerte te maken.