Ervaringen

  • Goede ervaring

    10 september 2017

    Goede ervaring. Netjes gewerkt! Goede en duidelijke communicatie. Zou zeker dit bedrijf aanbevelen aan anderen. Familie van der Hoeven, Gouda

  • ATD slotenspecialist is aan te bevelen

    7 september 2017

    Op 21 augustus heeft Arthur ten Donkelaar bij mijn buitendeur een drie puntssluiting geïnstalleerd.
    Dit is geheel tot mijn tevredenheid gebeurd. ATD slotenspecialist is aan te bevelen. Gerda, Amsterdam

  • Deur sluit beter dan ooit tevoren

    26 juni 2017

    Met nog geen 3 uur is er een driepuntssluiting gemonteerd. De deur sluit nog makkelijker en beter dan ooit tevoren. Verder is het ideaal dat je van tevoren alles kunt kiezen, precies weet wat het kost en achteraf betaald door te pinnen. Jeroen, Alphen aan den Rijn

  • Veilig gevoel aan overgehouden

    24 juni 2017

    Echt een vakman!

    Bij ons is het opbouwslot vervangen door een driepuntsslot. Ook is er een inbraakstrip gemonteerd. De deur loopt weer lekker soepel en we hebben er een veilig gevoel aan overgehouden. Over alles zeer tevreden!
    We kunnen je werk aan iedereen aanbevelen.
    Floriaan, Alphen aan den Rijn

  • Zeer tevreden

    11 maart 2017

    Afgelopen week een driepuntsluiting laten monteren in mijn bestaande houten achterdeur. Monteur was netjes op tijd aanwezig. Situatie bekeken, vloer netjes afgedekt en direct aan de slag gegaan. Met een paar uurtjes zat de nieuwe driepuntsluiting + het veiligheidsbeslag op deur. Netjes gemonteerd, en de werkplek weer schoon achtergelaten. En alles voor de afgesproken prijs uitgevoerd. Al met al dus zeer tevreden! René, Woerden

  • Betrouwbaar en uitstekende service

    11 februari 2017

    Hang- en sluitwerk vervangen en deuren die het niet meer deden vakkundig vervangen en gerepareerd. Betrouwbaar en uitstekende service. Hans, Oegstgeest.

  • Kennis van zaken en goede service

    8 februari 2017

    Zeer goede service voor scherpe prijs. De monteur is professioneel en heeft duidelijke kennis van zaken. Plaatsing driepuntssluiting en anti-inbraakstrip. Juliette, Amsterdam

  • Netjes gewerkt

    23 januari 2017

    Arthur heeft op zeer korte termijn zeer snel en netjes bij mij een driepuntssluiting in de achterdeur gemonteerd. Netjes contact na de afspraak, keurig op tijd en zeer netjes gewerkt. Ik ben erg tevreden en de deur sluit ook goed! Wouter, Fleuten

  • Goed werk

    21 januari 2017

    Goed werk gedaan, netjes gebeld op maandag ochtend ik ben even iets later door de files, en iemand die niet chagrijnig is op maandag ochtend , goed gedaan. Breederland, Nieuw-Lekkerland

  • Monteur keurig en plaatsing snel

    16 januari 2017

    Onlangs is er bij ons een driepuntssluiting geplaatst. De prijs was prima, degene die kwam plaatsen keurig en de plaatsing snel. Tijdens het plaatsen gevraagd of er ook tijd was om naar een ander slot te kijken. Dit was geen probleem ondanks de volle agenda. We zijn heel erg tevreden! Ingrid, Utrecht

  • Heel tevreden

    9 januari 2017

    Wij hebben jouw werk als fantastisch ervaring gevonden, alles keurig opgeruimd en wij zijn heel tevreden.
    Groetjes Bert, Hazerswoude Rijndijk

  • Snelle en professionele manier van werken

    16 december 2016

    Wij zijn erg tevreden over de door u geplaatste drie-punts-sluiting en in het bijzonder over de snelle en professionele manier van werken. P.Ph. Koper, Zandvoort

  • Goed werk tegen goede prijs

    7 november 2016

    Goed werk tegen goede prijs. Werkwijze en uitleg zeer gedegen, geduldig en overzichtelijk. Jonas, Utrecht

  • vakkundige werkwijze

    3 september 2016

    In juni sloten laten plaatsen. Erg tevreden over zowel de offerte bespreking ,service en de vakkundige werkwijze van Arthur.       Annet, Koudekerk aan den Rijn

  • goede service, duidelijke prijsafspraak en snelle communicatie

    1 september 2016

    We wilden graag in onze karakteristieke voordeur van onze jaren 30 woning een driespunt-slot laten installeren. We zijn voorarf goed geïnformeerd en geadviseerd door de installateur. De deur kon zijn uiterlijk behouden met minimale aanpassingen. Heel fijn!!
    Verder hele fijne goede service, duidelijke prijsafspraak en snelle communicatie! Geen poespas.
    Bovendien was alles naderhand stofvrij en netjes opgeruimd. Vriendelijke man met duidelijk verstand van zaken. Arja, Leiden

  • Prijs versus kwaliteit

    5 juli 2016

    Pluspunten:
    Duidelijk website met duidelijke en transparante prijzen;
    Snelle communicatie, zowel per email als telefoon;
    Goede kwaliteit sloten;
    Snel en vakkundig en bovendien netjes geplaatst conform afspraak;
    Wordt meegedacht en komt met alternatieven;
    Prijs versus kwaliteit.

    Minpunten:
    Geen.

    Al met al zeer tevreden met onze driepuntssluiting. Geeft toch weer een wat veiliger gevoel.

    Joost, Gouda

  • professionele werkwijze

    4 juli 2016 

    Ik ben tevreden over de geleverde service en de professionele werkwijze. Harteljke groet, Wouter. Amsterdam

  • Oog voor details

    3 juli 2016

    Van een slecht werkend slot en deur, naar een zeer goed functionerende deur met een nog beter slot. En dat alles dankzij Arthur en zijn werkzaamheden! Een echte aanrader. Neemt zijn tijd om alles netjes af te werken, schoon achter te laten en te demonstreren hoe het slot werkt en wat de beste manier is om er lang profijt van te hebben! Oog voor details. Mara, Leiden

  • Net werk geleverd

    2 juli 2016

    Ik was die rammelende/slecht sluitende bergingsdeur zat en heb er een driepunts sluiting in laten zetten. Ik maak niet vaak reclame, maar maak graag een uitzondering. De (eenpitter) ATD Slotenspecialist heeft heel net werk geleverd, komt uit de buurt en komt zijn afspraken goed na, een aanrader! http://driepuntssluiting.nl.  Rick, Zoeterwoude

  • Erg betrouwbaar

    18 juni 2016

    Dit bedrijf is erg betrouwbaar, er wordt netjes gewerkt en afspraken worden aangehouden en de prijs is redelijk. Zeker een aanrader! .. Erg tevreden. Naira, Amsterdam

  • Het is perfect gegaan

    1 juni 2016

    Het is perfect gegaan, heel netjes gewerkt met de stofzuiger er bij, na afloop alles schoon opgeleverd . Zeker is dit bedrijf aan te bevelen om je huis te laten beveiligen. John, Nieuwkoop

  • We zijn zeer tevreden!

    25 april 2016

    Na verschillende offertes te hebben opgevraagd bij deurspecialisten hebben wij voor Arthur gekozen en dat is een goede keuze gebleken! De driepuntssluiting is zeer goed en vakkundig geplaatst.We zijn zeer tevreden!
    Daisy, Sassenheim

  • Een dik tevreden klant

    18 april 2016

    In februari begaf onze 3 puntsluiting het na 20 jaar.
    Helaas was deze niet meer leverbaar, dus Arthur uitgenodigd om een offerte te maken.
    Was een eerlijke prijs, zeker gezien het feit dat er nogal wat werk voor nodig was om de nieuwe in te bouwen.Vakkundig gedaan.
    Kortom, een dik tevreden klant. Ton, Leiden

  • Prima vakman!

    4 maart 2016

    Maart 2016 heeft Arthur tot volle tevredenheid een driepuntssluiting (automatic) in onze voordeur geplaatst.
    De afspraak kon op korte termijn gemaakt worden en Arthur was stipt op tijd.
    Arthur heeft heel netjes en zorgvuldig gewerkt en liet geen stof of rommel na. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De deur sluit als een kluisdeur!
    Tevens goede informatie gekregen over het onderhoud van het slot.
    Ik kan ATD van harte aanbevelen.
    Rob, Bergschenhoek

  • simpelweg vakwerk

    9 februari 2016

    Simpelweg vakwerk
    Arthur heeft eind 2015 bij ons een driepuntsluiting geplaatst. Het ging om een oude voordeur waar, naast een opbouwslot, nog diverse andere (pen)sloten bevestigd waren. Arthur heeft alle oude sloten verwijderd en daarna de achtergebleven gaten in zowel de deur als het kozijn zeer vakkundig hersteld. Daarna heeft hij de driepuntssluiting en een Secustrip geplaatst. De deur ziet er weer mooi uit en sluit zeer soepel.
    We zijn zeer te spreken over de werkzaamheden. Er is netjes, schoon en vakkundig gewerkt en ook de communicatie vooraf was fijn en duidelijk. Ook na afloop een duidelijke uitleg over de werking en onderhoud van het slot.
    Arthur is een vakman die duidelijk trots is op zijn werk. Christian, Den Haag

  • Te spreken over communicatie en vakkundige uitvoering

    11 januari 2016

    Op 11 januari 2016 heeft Arthur in één dag 3 stuks meerpuntsluitingen op een zeer vakkundige wijze geplaatst. Mijn vrouw en ik zijn zeer te spreken over de wijze waarop het werk werd uitgevoerd alsmede de communicatie. René, Rijswijk

  • Zonder meer een positieve ervaring

    13 januari 2016

    Op maandag 13 jaunuri 2016 heeft Arthur een 3puntssluiting gemonteerd in onze bestaande voordeur. Dit heeft hij heel vakkundig en netjes gedaan. Zelfs de schade aan de deur is hersteld, wat ontstaan was nadat het oude slot was verwijderd. Zonder meer een positieve ervaring en zeker een aanrader. Gerard, Maassluis

  • Niet verder zoeken

    8 december 2015

    Een driepuntsslot laten plaatsen door Arthur ten Donkelaar. Keurig netjes gewerkt en schoon opgeleverd. Tel. afspraak gemaakt en keurig netjes op tijd aanwezig. Niet verder zoeken!!! Een tevreden klant.

    Jaap uit Oegstgeest

  • Snelle service

    26 oktober 2015

    Snelle service en hij gaat niet naar huis voor alles in orde is!!! Geeft ook nog goede adviezen.... Het is allemaal prima voor elkaar en onze deur sluit weer prima. Otten, Almere

  • Servicegericht, transparant en vakbekwaam

    ATD Slotenspecialist heeft sinds 2011 al het hang en sluitwerk in mijn appartement vervangen. Daarnaast heeft Arthur ten Donkelaar alle ramen en de balkondeur in het lood gehangen, nieuwe anti inbraakscharnieren geplaatst, alle tochtstrips vervangen en de bovenlichten voorzien van anti inbraak stangen. Tevens heeft Arthur recent in de voordeur een digitale deurspion aangebracht.
    Wat een vakman! Alle lof. De werkzaamheden zijn zo perfect en vaakkundig uitgevoerd. Chapeau Arthur…..!
    Arthur is servicegericht, transparant en vakbekwaam.  Zijn advies heb ik altijd ter harte genomen en daar pluk ik nu de vruchten van. Wanneer er iets niet geheel naar de zin was ruste Arthur niet voordat het wel perfect was. Dat heb ik zo gewaardeerd. Tevens werkt Arthur heel methodisch en schoon. Na de werkzaamheden wordt alles keurig achter gelaten.
    Bedankt Arthur voor de inspanning die je hebt geleverd om de voordeur te voorzien van de digitale deurspion. Toen bij plaatsing het niet naar behoren bleek te werken heeft Arthur er alles aan gedaan een goed werkende digitale deurspion te vinden. Het werkt perfect en geeft me nog een groter gevoel van veiligheid.
    Gedurende de werkzaamheden heb ik Arthur leren kennen als een vakkundige, betrouwbare, respectvolle, behulpzame en buitengewone aimabele jonge man.
    Inmiddels heb ik al diverse buren, kennissen en familie Arthur ten Donkelaar (ATD Slotenspecialist) aanbevolen en ook daar hoor ik alleen maar lovende woorden.
    Hierbij kan ik ATD specialist van harte aanbevelen. Louisa, Oegstgeest

  • Driepuntssluiting in mijn stokoude en klemmende voordeur

    24 augustus 2015

    Op 24 augustus 2015 is er in mijn stokoude en klemmende voordeur een driepuntssluiting gemonteerd. Niet alleen de driepunstsluiting werd deskundig gemonteerd, ook het klemmen van de voordeur werd verholpen. Een nieuw slot op een oude deur dat geeft een hoop ellende, althans dat dacht ik, er zouden gaten in de deur komen te zitten waar het oude hang- en sluitwerk zit. Arthur heeft echter alle gaten zodanig opgevuld dat een likje verf voldoende is om de deur weer als nieuw te laten zijn. Alle gemaakte rommel werd keurig opgeruimd en er werd duidelijk uitgelegd hoe het slot te onderhouden. Ook het bijbestellen van extra sleutels verliep probleemloos. Niets dan lof voor ATD slotenspecialist en in het bijzonder voor monteur Arthur ten Donkelaar. Er hebben inmiddels diverse kennissen aan mij gevraagd wie het slot gemonteerd heeft en ik heb ATD slotenspecialist genoemd en hoop dat mijn kennissen, mochten ze nieuwe sloten willen, ATD slotenspecialist de opdracht geven. Orka, Vlaardingen

  • Aanrader voor alle werkzaamheden aan sloten

    28 mei 2015

    ATD Slotenspecialist heeft in mei 2015 een driepuntssluiting in mijn flat geplaatst. Was perfect, de afspraak, de montage, de afwerking en de gebruiksaanwijzigingen om het slot goed te houden. Arthur is echt een vakman, betrouwbaar en behulpzaam, de afwerking is ook prima in orde. Ik zou zeker ATD slotenspecialist aanraden voor alle werkzaamheden aan sloten. Anita, Leiden

  • Vakkundig, transparantie werkzaamheden en gebruiksgemak website

    7 oktober 2015

    Afgelopen week is bij ons een meerpuntsluiting / driepuntssluiting geplaatst door ATD Slotenspecialist. De sluiting is vakkundig en zeer netjes gemonteerd. We zijn erg te spreken over de transparantie wat betreft de werkzaamheden, en de informatie en het gebruiksgemak van de website. Wij zouden ATD Slotenspecialist van harte willen aanbevelen! Christa, Mijdrecht

  • Het werk verliep vlot en professioneel

    31 maart 2015

    Eerste kontact via de website was al erg efficient. Vergelijk met andere aanbieders toonde aan dat de aangeboden prijzen erg redelijk waren. Het maken van de afspraak verliep erg soepel en op de afgesproken dag stond Arthur al te wachten voor het afgesproken tijdstip. Arthur is een erg vriendelijke, behulpzame en vakkundige jongeman. Het werk verliep vlot en professioneel, met professioneel gereedschap. Arthur heeft ook een paar extra dievenklauwen bij gezet zonder dit te berekenen. De deuren werden netjes schilderkaar afgeleverd. Arthur is een echte vakman en ik kan en dan ook zeker aanbevelen. Michiel, Heemstede 

  • Niets dan lof

    19 maart 2015

    Niets dan lof voor ons nieuwe hang- en sluitwerk. Goede service, eerlijk en vakkundig werk en vooral goed meedenken! Aanrader. Jeroen, Den Haag

  • Vakkundig en netjes

    5 maart 2015

    De monteur van ATD Slotenspecialist heeft bij ons een driepuntssluiting in de voordeur geplaatst. Het werk is vakkundig en netjes uitgevoerd. Naderhand werd de boel netjes opgeruimd en hebben we nog uitleg gekregen over de onderhoud en gebruik van het slot. We vonden het prettig dat we bij ATD Slotenspecialist makkelijk via driepuntssluiting.nl konden berekenen wat het monteren van een driepuntssluiting zou gaan kosten en meteen online ook de afspraak konden inplannen. Top gedaan en nogmaals bedankt voor uw service! Hugo, Leiden.

  • Echt een vakman

    28 februari 2014

    ATD Slotenspecialist heeft van de week bij ons een driepuntssluiting geplaatst en dat is echt perfect gegaan, zeer netjes gemonteerd en alles was netjes opgeruimd na de montage. Echt een vakman! Ik had via de website een afspraak gemaakt en kon meteen een datum en tijd blokkeren in de online afspraak planner en wist ook meteen wat de prijs was. Dit was ook erg handig en overzichtelijk. Gerard Den Haag